Nové knižné edície Royal Society of Chemistry
23. 6. 2016 - Royal Society of Chemistry
RSC Publishing predstavilo dve nové knižné série:
- Food Chemistry, Function and Analysis s prvou knihou Food Biosensors edície zameranej na chémiu potravín, funkcie potravín vo vzťahu k zdraviu a súvisiace analytické metódy.
- Chemical Biology s referenčnými dielami pre hraničnú oblasť medzi chémiou a biológiou. Zastúpené budú analytické a výpočtové nástroje, zobrazovanie, chemické sondy, glykovedy, genomika a transkriptomika, chemická genetika a nástroje na úpravu génu a syntetická biológia.
Onedlho začnú vychádzať aj série:
Prehľad všetkých knižných edícií RSC
Informácie z Katalógu
Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.
Kontaktujte nás
Albertina icome Bratislava, s.r.o., Cukrová 14, 813 39 Bratislava 1
tel.: 02-529 324 50
e-mail: aib@aib.sk
Albertina icome Bratislava, s.r.o., Cukrová 14, 813 39 Bratislava 1
tel.: 02-529 324 50
e-mail: aib@aib.sk