Výskum o jedle a potravinách v Oxford Research Encyclopedias
29. 11. 2024 - Oxford University Press
Najnovšia Oxford Research Encyclopedia je zameraná na jedlo a potraviny. Šéfredaktorkou je Darra Goldstein, ktorá pôsobí na Williams College a je zakladajúcou redaktorkou časopisu Gastronomica: The Journal of Food and Culture.
Každý mesiac pribudnú dlhé recenzované články napísané alebo upravené poprednými vedcami v kategóriách:
- Food, Identity, and Body
- Food and the Humanities
- Food History and Anthropology
- Food Politics and Policy
- Food Science
- Food Globalization and Industrialization
- Food Justice and Sustainability
Encyklopédia je dostupná formou predplatného alebo trvalého nákupu a je priebežne aktualizovaná.
Chcete navrhnúť nový článok, tému alebo úpravu? Napíšte redaktorom.
Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.
Kontaktujte nás
Albertina icome Bratislava, s.r.o., Cukrová 14, 813 39 Bratislava 1
tel.: 02-529 324 50
e-mail: aib@aib.sk
Albertina icome Bratislava, s.r.o., Cukrová 14, 813 39 Bratislava 1
tel.: 02-529 324 50
e-mail: aib@aib.sk