ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Výskum o jedle a potravinách v Oxford Research Encyclopedias

Výskum o jedle a potravinách v Oxford Research Encyclopedias

29. 11. 2024 - Oxford University Press

Najnovšia Oxford Research Encyclopedia je zameraná na jedlo a potraviny. Šéfredaktorkou je Darra Goldstein, ktorá pôsobí na Williams College a je zakladajúcou redaktorkou časopisu Gastronomica: The Journal of Food and Culture.

Každý mesiac pribudnú dlhé recenzované články napísané alebo upravené poprednými vedcami v kategóriách:

  • Food, Identity, and Body
  • Food and the Humanities
  • Food History and Anthropology
  • Food Politics and Policy
  • Food Science
  • Food Globalization and Industrialization
  • Food Justice and Sustainability

Encyklopédia je dostupná formou predplatného alebo trvalého nákupu a je priebežne aktualizovaná.

Chcete navrhnúť nový článok, tému alebo úpravu? Napíšte redaktorom.

Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.