ČeskyEnglish

Úvod » Semináre » Maximizing your Knovel experience: user accounts and personalization

Maximizing your Knovel experience: user accounts and personalization

Kedy: 9. 10. 2024, 10:00 – 11:00
Vložné: zdarma, nutná registrácia

Zaregistrujte sa na webinár. / Register here.

Na druhom z troch webinárov sa dozviete, ako využiť osobný účet a funkcie personalizácie v Knoveli na zlepšenie vašich výskumných a inžinierskych projektov. Christian Vier, Senior Customer Success Consultant for Engineering, Elsevier ukáže, ako môžete ušetriť čas, zlepšiť spoluprácu a získať prístup k obsahu na mieru cez My Knovel. Dozviete sa, ako ukladať vyhľadávania, zdieľať s kolegami a dostávať upozornenia na nový obsah.

Webinár je vhodný, či už s Knovelom začínate alebo sa chcete dozvedieť, čo je v Knoveli nové. Bude v angličtine online priamo vo vašom internetovom prehliadači a na prenos zvuku stačí, aby ste mali k počítaču pripojené reproduktory alebo slúchadlá.

Ďalšie webináre určené študentom, pedagógom a knihovníkom z inštitúcií, ktoré majú prístup k službe Knovel:

Invitation
Join us for an insightful webinar on how to leverage user accounts and personalization features on Knovel to enhance your research and engineering projects. Discover how to save time, improve collaboration, and access tailored content by creating a personalized Knovel experience. Learn from our expert how to utilize tools like My Knovel for saving searches, sharing folders with peers, and receiving alerts for new content.

This session is perfect for both new and experienced users looking to optimize their use of Knovel’s compre­hensive engineering resources.

Your host, Christian Vier, Senior Customer Success Consultant for Engineering, will provide expert guidance to unlock the full potential of Knovel for your organization.

Máte prístup?

Nevyhovuje vám čas? Zaregistrujte sa aj tak, príde vám odkaz na záznam.

Môže byť užitočné: