ČeskyEnglish

Úvod » Semináre » Solve complex engineering problems: explore Knovel

Solve complex engineering problems: explore Knovel

Kedy: 11. 10. 2024, 10:00 – 11:00
Vložné: zdarma, nutná registrácia

Zaregistrujte sa na webinár. / Register here.

Na záverečnom webinári si prakticky vyskúšate, ako s pomocou Knovelu riešiť zložitejšie technické problémy. Na začiatku bude ukážka nástrojov v Knoveli naživo, následne s Knovelom budete pracovať v reálnom čase. Bude priestor aj na vaše otázky.

Knovelom vás prevedie Christian Vier, Senior Customer Success Consultant for Engineering, Elsevier. Webinár je vhodný, či už s Knovelom začínate alebo sa chcete dozvedieť, čo je v Knoveli nové. Bude v angličtine online priamo vo vašom internetovom prehliadači a na prenos zvuku stačí, aby ste mali k počítaču pripojené reproduktory alebo slúchadlá.

Súvisiace webináre:

Invitation
In the final part of our three-part series, dive deeper into Knovel with a hands-on workshop designed to solve complex engineering problems. This interactive session will feature a live demonstration of relevant functionalities, followed by hands-on workflows for participants. Learn how to apply Knovel's powerful tools and resources to your projects in real-time. The webinar will conclude with a Q&A segment, providing you the opportunity to get personalized guidance.

Hosted by Christian Vier, Senior Customer Success Consultant for Engineering, this workshop is ideal for those looking to master Knovel's advanced features and enhance their problem-solving capabilities.

Máte prístup?

Webinár je v angličtine online priamo vo vašom internetovom prehliadači a na prenos zvuku stačí, aby ste mali k počítaču pripojené reproduktory alebo slúchadlá.

Nevyhovuje vám čas? Zaregistrujte sa aj tak, príde vám odkaz na záznam.

Môže byť užitočné: